working 8.00-4.30

Hej mina Vänner
 
Idag var det som nästan alla dagar, körigt på jobbet.
Jag passar på att läsa på väg till jobbet när jag åker tunnelbana. Det blir nästan 40 min om dagen som jag hinner läsa när jag pendlar. Det är skönt att lugna nerverna med när man har ett stressigt jobb för att undika att stressa även till och från jobbet. Läser jag, håller jag mig lugn. Sitter man på tunnelbanan så lönar det sig inte att stressa. Man kan ju inte direkt påverka farten!
Just nu läser jag en av Robert Kiyosakis böcker. Lättläst och intressant!
På jobbet förutom receptions sysslorna så måste även kontoret tömmas på saker inför det nya möblemanget som kommer nästa vecka. Jag kände att jag inte alls skulle hinna med, så jag skickade ut ett massmail och bad om hjälp. Och det lönade sig. Några rara tjejer kom och hjälpte mig att packa ner lite saker och att slänga en del. Det ar så underbart, och fort gick det. Märks det att mitt tangentbords v är glappt eller? Jag ser att det uteblir ibland!
 


Norrköping, hotell och seminarie

Helgen bjöd på fantastiska talare på wes. Skratt, tårar och nyheter. Bstterierna är laddade och jag känner mig så taggad!







hotellfrukost är alltid lika underbart!






nyheter från Beautycycle! passar mig utnärkt som aldrig kan sitta still och låta lacket torka. Nailstickers med coola mönster!

RSS 2.0