Jan. 27, 2013

Så var helgen snart slut, och här kommer sammanfattningen.

torsdag- ledig, städar och fixar.
Fredag- ledig, slöar och gymmar på kvällen.
Lördag- hemma mys och på eftermiddagen åkte vi mot aquaria, men pga tekniskt fel på tunnelbanan blev vi så sena, så istället drog vi till stan för shopping, mat, och standup komik på kvällen. Blev nån öl och nån drink, och sen åkte vi hem.
söndag- buffe frukost, dagen börjar till filmen Django som var bra, sen blev det mat, gymma och kasta kartonger.



Move that body!

 
Back from tha gym!
 
Jag orkar knappt hålla upp armarna för att skriva haha men det var ett grymt pass på gymmet idag.
Jag hade flåset uppe hela passet och körde :
Löpband 15 min, 8,8 km/h Random level 1
Benpress 70kg 12*3
(jag har inte lärt mig vad alla maskiner heter och tränar för muskel, men det kommer.. man måste ju börja för att bli bra! :P Alla proffs har en gång vart nybörjare!)
Bröstmuskelmaskin 20kg 9*3
Magmuskelmaskin 7,5 kg 10*3 men orkade inte riktigt fullt ut
Armar, nacke och skuldra maskinen 35kg 11*3 (snart tillbaka på 45 som jag körde i september :P)
Fria hantlar, biceps  6kg 12*3
 
När jag kom hem petade jag i mig en påse magnesium, syrligt och gott och gjorde lite gröt på mitt helt naturliga protein pulver som smakar gott!! ungefär som havremjölk, och inga konstigheter i.
I love it!
 
Jag gillar att köra maskiner som tränar många muskelgrupper samtidigt för att träna så mycket a kroppen som möjligt innan jag blir för trött. Men för varje träningspass orkar jag lite mer och kan lägga till nån mer maskin.
Det är riktigt roligt.
Även om ridsport är den roligaste träningsformen jag vet så tycker jag att gymmande funkar riktigt bra.
Men nu börjar en nyfikenhet gro i mig på andra träningsformer. Jag känner ett plötsligt sug att testa allt som kommer mig för och ha tusen fysiska aktiviteter för mig samtidigt.
Jag vill inte spilla mer tid. Jag vill inte sugas in i hjärndödaren(TV:N) och den fördömda soffan.
Jag  vill uppleva livet, känna mig stark, se världen göra allt, NU!
 
Om du vill komma igång med träning men inte riktigt kommer iväg så måste du prova dig fram tills du hittar något som passar dig, som du tycker är kul! Gym är inte för alla, men det finns mycket att prova.
Kanske har du en vän du kan börja promenera med och prata med? det är ju  en början. Så fort man börjar så får man mer och mer energi! Och den växer, och man orkar mer och mer.
Men så fort man sätter sig, och skapar vanan att slänga sig i soffan så kommer tröttheten istället att öka, och öka, och till och med ett toalettbesök känns jobbigt att utföra..

Sätt ett namn på latheten och låt den inte överta dig. Världen väntar på dig därute!

Our love is on fire

Äntligen har vi fått ugnen installerad!
Detta hände igår runt lunch och eftersom jag så gärna ville öerraska hjärtat mitt så höll jag det hemligt och lagade varm smörgåstårta tills han kom hem.
Föga anade jag då han valde att överraska mig samtidigt med en goodiebag av rosa rosor, godis och semlor!
 
Igår hade jag en riktigt bra dag.
Städade, rensade, hoppade runt till musik och tog små glädjeskutt.


Don´t let the bed bugs bite!

Efter 3,5 års förhållande var det äntligen dags att införskaffa en vettig dubbelsäng!
Ni skulle aldrig tro mig om jag berättade vad den kostade!


 
Idag är jag ledig och ägnar mig åt att inviga mitt nya strykjärn och byta gardiner.
Jag har äen röjt upp en del i detta kaos!

Som jag berättat tidigare står det altså en dubbelsäng i vardagsrummet, samt massa kartonger. Vi har ett speceriskåp och ett kyskåp i vardagsrummet, ett i köket, två ugnar i köket samt en spisfläkt liggandes på köksbordet.
Det är KAOS!

Men jag har lagt min energi på att städa sorummet och tvätta sminkborstar.
Garderoberna är överfulla och förrådet i källarn är fyllt till taket. Vart kom alla prylar ifrån?


När vi lämnade Gislaved bakom oss fyllde vi hella bohaget i en släpa och en kombi. Thats it... Nu är det prylar överallt!
 
Men i helgen är det mycket som ryker! Det kan jag lova hahah
Det går förresten bra för mina karameller på tradera.. ^^ 6 bud nu!

there is people and then there is people!!

Å en del människor vill man bara krama, fast man känner dem inte så väl så man törs ha ha. Har haft en riktigt bra dag och dessutom fått förtroende att sköta personaladministrativa uppgifter framöver!
Jag har fått fatta en del svårs beslut, men enligt syrran är det besluten och förändringens år. Så är det ju, ändrar man inget så ändras inget.
Vi går mot ljusare tider så mycket som 5 minuter om dagen! underbart. jag är en typisk soldyrkare även om jag inte är speciellt galen i att sola...


Choises of life

hej och hå.
Vanlig arbetsdag fram till 16.30, sen blir det gym ikväll! hoppas på ett bättre pass än förra gången. Har lyckats få nån konstig fläck över knät på jeansen så nu får jag gå så himla fort för att ingen ska se, och sitta med benen i kors på fikat! ha ha. nähe, dags att återgå till receptionen....

it is all in our heads!

skönt! slut på jobb för dagen. Idag var bästa dagen hittils på detta jobb. Lagom tempo, lagom stress, mycket skratt och glada miner! Kändes kanon! Jag störde mig knappt på faxen som man måste handmata med papper för papper för att gummirullen inte förmår att dra in ett i taget längre, och ve och fasa om telefonen ringer under prosessen, då blir det trassel och larm och öppna luckan, och stänga luckan och så får man börja från början så snart den slrivit ut ett felmeddelande. papperslöst samhälle? njaaaa

Nu ska jag komma på nån middag och sen blir det affärspresentation i Sollentuna.
Har ni nått tips på nån god veggierätt?

Jan. 21, 2013

Måndag efter en ganska sömnlös natt. Jag älskar måndagar! Måndagen ett avstamp för den nya veckan. Allt känns nytt och frächt.
Helgen var lugn och skön men jag hade svårt att koppla av, idéerna sprudlade och inspirationen flödade. Tog mig till gymmet igår kväll för ett pass, men fick avbryta efter halva då jag tror att jag tog ut mig lite väl mycket på en gång efter skjukdom och måltid och kopiösa mängder kaffe, som är vätskedrivande. Men det blev konditionsträn och styrka armar 2 olika maskiner 12*3 så jag. är nöjd. Hur var er helg?

Nobody puts Baby in a corner

Hello i natten!

Sitter redo att krypa till sängs efter en slapp hemmadag med lite städ och fix.
Vi började dagen med att promenera bort till Centrum i solskenet och köpa nybakta frallor. Det var ordentligt kallt och kylan bet i kinderna.
Vi har plockat undan alla julsaker nu, då vi inte orkat tidigare eftersom i varit sjuka.
Jag har även lagt ut lite saker på tradera, efter att jag läst på hur det funkar. haha.
Nu behöver vi bara bli av med en dubbelsäng, en ugn och ett kylskåp då vi har dubbletter a detta, och dessutom få upp den nya köksfläkten. Ni kan ju tänka er hur rörigt vi har det här i vår 2:a.
Igår fick vi hem våra nya fina ICOOK knivar! Som jag har längtat efter att äga ett par sådana! Äntligen äntligen är de mina! Med 15 års garanti! Det ni!
Dom är helt underbara att använda. Känner mig som en mästerkock! Karln har redan lyckats skära sig i fingret. Min lilla klant!
Sov gott kära läsare.

Jan. 15, 2013

HEJ!

Jag är fortfarande sjuk.
 vi är hemma båda två i någon form av snyt och snor tävling.
Jag har stannat hemma sen i torsdags från jobbet och hade tänkt gå i morse, men vaknade och mådde sämre igen.


Idag blev det pannkakor till middag och jag hade nästan glömt hur sjukt gott det kan vara.
Jag blev också glatt överraskad när jag såg att min fina julblomma hade blommat ut!

Min syster och hennes kille gav oss fina julklappar!
En slips, kaffe och en underbar box med Artistry essentials skincare produkter!
3 stegs serien för normal till torr hy, ett serum och en olja.
Super fina och lyxiga saker som passar utmärkt nu i vinter när huden blir torr och tråkig!
Dessutom är oljan en riktig räddare i nöden nu när man snyter sönder näsan. När man blir sådär röd och känslig på näsvingarna är det så lndrande att smörja på med! moisture plus heter den!


Tusen tusen tack <3

to create something beautiful

oh my god vad full av kreaktivitet man blir när man ser filmer som step up! och så är man sjuk och inte kan! viljan finns men inte orken, suck!
vässar pennan och sliter fram skissblocket istället.... stillasittande skapande fungerar ju också.

Jan. 10, 2013







underbara skapelse! Den här fina boxen fick jag i julklapp av min bror med en liten necessär som jag har i handväskan.
Min plan är att fylla den här med vackra färger från artistry och skapa min egen palett. Den ger ett totalt intryck av lyx med sin mjuka lack utsida och smarta insida med fack för antingeb ögonskuggor, foundation eller rouge. allt passar överallt, även läppstift om man så vill! Spännande makeuper kommer att flöda från denna lilla box! vänta bara!

Jan. 09, 2013

oh no. känner mig sjuk! är äntligen på väg hem efter en väldigt häktisk dag. Jag jobbade över 30 minuter och hade ändå saker kvar som jag helt enkelt fick lämna. sånt gillar inte jag. jag vill ha ett avslut och känna mig klar innan jag åker hem. idag har det varit sjukt rörigt och det i samband med att jag känner mig dålig har verkligen varit påfrestande. nu börjar även träningsvärken komma smygandes. men!!! vilket gnällparty detta blev! Jag kan meddela något kul istället! av en händelse blev jag sugen på att kolla upp cirkusträningar i sthlm, något jag höll på med mellan 6-12 års ålder och jag hittade en öppen träning som börjar i februari. den tänker jag besöka! inte nog med det stötte jag på en kille på festen i helgen som också tränat cirkus och dessutom haft en egen! det var ett kul sammanträffande kan jag tycka. nu vill jag att t- banan ska komma fram så att jag får krypa under täcket och dricka the! min hals!
ciao så länge!

Jan. 09, 2013

go morron!

Det här med god nattsömn verkar bara vara för vissa. Vaknar ofta och inte hjälper det när plogbilen kommer och kör runt hus knutarna och duttar på gasen som om det vore en fot pump, vilket det iof på sätt och vis är. Men hur som haver är jag på väg till jobbet. Min snälla sambo gjorde i ordning mackor och matlåda och ställde i en kasse vid dörrn, det är lyx! Men vad pågår i mitt kära Östergötland? älgar i pooler och arbetsolyckor, är sånt man läser om i metro idag. hujeda.. Nu är det strax tid för avgång så det är bäst att avsluta. Den funkar ju, den här lille appen! Ha det gott!

Never to late to start!

hej på er!
Testar blogg appen och ser om man smabbt och smidigt kan dela med sig av vad som händer! Än så länge funkar det fint! ligger i sängen och slriver. Kom faktiskt hem från gymmet nyss! stolt! vi har varit där och köttat i en timme! Jag blev glatt överraskad att jag hade så pass bra kondition fortfarande trots att jag inte varit där sen september. Igår signa jag upp mig på ett årskort så nu blir det träna av!

kortsiktigt mål: kunna springa en mil på löpbandet.
långsiktigt mål: att hitta en fin och fit kroppsform som jag trivs med. vikt är mindre viktigt. optimal hälsa genom sund livsstil!



Godnatt, välkommen ljuva trämingsvärk i morgon

Party time

Dags att fixa sig för Bithday party 2 night... Innan dess ska här färgas hår och fixa nån fin makeup.

New years eve

Lite bilder från nyår innan min mobil tvärdog.
Jojjo och josse bjöd på fin nyårsmiddag med riktigt god mat! Det gjorde ni bra flickor!
Tack alla inblandade för en riktigt härlig kväll.
Inte nog med mitt numer kortare hår tack vare Almas intensivklippning fram till 12 slaget haha så hade vi riktigt skoj med flip the cup och beer pong ;)
Awsoooooome!
 
RSS 2.0